Díszüvegezés Tiffany technikával:

Luise Comfort Tiffany (1848-1933) nevéhez fűződik ez a rézfóliás technika, annak ellenére, hogy Magyarországon Róth Miksa sokak szerint hamarabb alkalmazta ezt a technikát.

Munkáit megtekinthetjük pl:
- Szegedi Fogadalmi templomban
- Országházban
- Szent István Bazilikában

Mind magánszemélyek, mind cégek, vállalkozások figyelmébe szeretném ajánlani e technikával készült alkotásokat, dísztárgyakat, mert úgy gondolom különleges helye és szerepe van a mai világ színei, formái, anyagai között. Az így készült tárgyak önálló művészi alkotásként is méltó helyet foglalhatnak el otthonunkban, környezetünkben.
Ezek az üvegcsodák az európai civilizáció „luxustermékei” melyek hosszú évszázadok óta ejtik ámulatba a szépség, a harmónia, a különlegességek és igényesség iránt fogékony embereket. Sokaknak a lámpák és ablakok jutnak először eszükbe, ha erről a technikáról hallanak, viszont ezzel a módszerrel a térelválasztóktól kezdve az ajándéktárgyakig, az óráktól a bútorbetétig, a csillártól a tükrökig, képekig – bármit el lehet készíteni, csak a képzelet szab határt a lehetőségeknek.

Egy kis ízelítőt szeretnék adni munkáimból a teljesség igénye nélkül – nem szabva határt a tiffany technika széleskörű alkalmazási lehetőségeinek. Bízom abban, hogy szárnyra kap fantáziája, és szívesen fordul hozzám akár saját örömére, akár szerettei, barátai, üzlettársai megajándékozása céljából. Elsősorban megrendelésre dolgozom, mert így a megrendelővel együtt, a személyiségét, környezetét (cég esetén a profilját) figyelembe véve, közösen tervezhetünk, ötleteinkkel kiegészíthetjük egymás elgondolásait. Így lehet leginkább elérni azt a kapcsolódást, ami a kész, egyedi művek, és a megrendelők igényei között létrejöhet.